Bestil online og hent i butikken dagen efter
0 Kurv
Tilføjet til kurv
  Du har ting i kurven
  Du har 1 ting i kurven
  Total
  Gå til betaling Forsæt shopping


  Bekæmpelsesmidler

  Her finder du et stort udvalg af bekæmpelsesmidler. 

  Bekæmpelse af myrer

  Det er ikke altid nemt at bekæmpe myrer i hjemmet. Det er næsten umuligt at spore sig frem til boet, når myrerne allerede er flyttet ind. Selvom du måske kan se at de kommer frem ved en sprække i væggen, kan du ikke med sikkerhed sige hvor boet befinder sig, da det kan ligge langt derfra. Deres bo kan fx være gemt i en hulmur eller under gulvet. Heldigvis sælger vi bekæmpelse mod myrer der allerede er flyttet ind. Du kan stoppe eller begrænse myrer i hjemmet ved hjælp af vores effektive myrer bekæmpelse produkter. 

  Rotter og mus.

  De milde vintre gør, at rotter og mus har haft gode betingelser for at overleve. Sæt fælder allerede nu, da det er vigtig, at begrænse deres muligheder for at formere sig. Hos Hobbydyrenes Foderstof finder du et udvalg af kvalitets fælder, som er nemme at arbejde med.  

  Muldvarpe.

  For effektiv bekæmpelser ar mulvarpe, skal du bruge en god muldvarpesaks med en kraftig fjeder. Sæt fælden i en gang eller et muldvarpeskud. Sørg for, at der er fri for jord omkring fælden, så den frit kan smække. Du kan sagtens fange flere muldvarpe i den samme gang/skud. 

   

  Mosegrise.

  Til bekæmpelse af mosegrise skal du bruge en god effektiv fælde udviklet til mosegrise. Super-Caten er en effektiv fælde, som er nem at stille. Den har en kraftig smækfunktion som gør, at mosegrisen dræbes med det samme. Fællen stilles i mosegrisens gang. Man kan på afstand se, om den er smækket eller ej.