Bestil online og hent i butikken dagen efter
0 Kurv
Tilføjet til kurv
  Du har ting i kurven
  Du har 1 ting i kurven
  Total
  Gå til betaling Forsæt shopping


  Foder til fjerkræ

  I de senere år er det igen blevet meget populært at holde høns. Det kan sagtens lade sig gøre, at have høns i et parcelhuskvarter, og næsten en selvfølgelighed, hvis man bor på landet.

  Det er nemt at holde høns, og de er en rigtig god medspiller til at undgå madspild, da de er næsten altædende. Du kan roligt serverer gårs dagens rester, så som salat, brød, kartofler eller nyklippet græs og ukrudt. Jo mere grønt de spiser, jo mere gul bliver blommen. Det eneste de ikke spiser er citrusfrugter.

  Som tak, får du ca. 6 æg om ugen pr. høne. Har du 3 til 5 høns, som er en passende størrelse på hobbyplan, har du rigeligt med æg til den daglige husholdning.

  Høns er æglæggende fra 4 til 6 måneder, og efter ca. 2 år alderen, vil hønen gå ned i ægproduktion. Når æggene begynder at blive større, og skallen bliver tyndere, er det på tide, at få skiftet ud i hønseflokken.

  Høns kan bruges som kæledyr, da de kan blive meget tamme, selvom de ikke kræver ret meget opmærksomhed. Prøv om du kan få dem til at spise af din hånd.